vi

Hair Exhibition
The most important exhibition about hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Exhibition


Hair Exhibition : Hội chợ tiệm làm tóc trên thế giới có mặt trong hầu hết các nước. Những khoảnh khắc quan trọng mà tiệm làm tóc phải tham gia để cập nhật trên tin tức à cắt mới nhất và phong cách. Tại triển lãm làm tóc cũng tham gia vào các công ty muốn giới thiệu sản phẩm của họ và nói chuyện với các tiệm làm tóc giải thích những gì à chất lượng sản phẩm của họ. Cho tiệm làm tóc tóc công nghiệp cuộc thi è quan trọng để kinh nghiệm firsthand các phụ kiện chuyên nghiệp: curling irons, duỗi tóc, chăm sóc đặc biệt đại diện cho à mới trong ngành công nghiệp. Thậm chí các bán buôn sản phẩm cho tóc thường xuyên triển lãm của họ đứng tại các hội chợ và thường cung cấp các sản phẩm của họ với giá hấp dẫn, với nhiều giảm giá. Tiệm làm tóc tại triển lãm thường được gọi là để thực hiện trong chương trình và chạy bảng hiển thị các kỹ thuật đặc biệt của cắt và tạo kiểu tóc. Cho tất cả è cơ hội không thể bỏ qua, thú vị ngay cả đối với những người chỉ cần è một fan hâm mộ của thời trang và mái tóc và không phải là một chuyên nghiệp. È một cơ hội để hiển thị và thời trang mà vui lòng tham gia chỉ để xem mới à mà sẽ được thực hiện của mái tóc.

Encyclopaedic hair website

Hair Exhibition capelli Hair Exhibition acconciature Hair Exhibition estetica Hair Exhibition moda-capelli Hair Exhibition salute Hair Exhibition parrucchieri

Hair Exhibition - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Exhibition, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Exhibition, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Exhibition, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Exhibition, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Hair Exhibition