sl

Hair Exhibition
The most important exhibition about hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Exhibition


Hair Exhibition : Sejmi frizerji v svetu obstajajo v večini držav. So pomembne trenutke, v katerem morajo sodelovati frizerji za posodobitev na najnovejše novice à rezanje in styling. Na sejmih za frizerje sodelujejo tudi v podjetja, ki želijo izložba svoje izdelke in pogovor s frizerji, razloži kaj à kakovost njihovih produkcij. Za frizerje las industrije tekmovanja e pomembno, da izkušnje iz prve roke strokovno dodatki: curling likalniki, ravnanje, posebni tretmaji, ki predstavljajo nove à v industriji. Tudi trgovci na debelo izdelkov za lase redno kažejo stojali na teh sejmih in pogosto ponujajo svoje proizvode po privlačnih cenah, z veliko popusti. Frizerji na sejmih so pogosto poklican, da izvede v oddajah in stopnice, ki prikazujejo določene tehnike rezanja in styling. Za vse è možnost, da ne bo zamudil, zanimiva tudi za tiste, ki samo è a pahljača mode in lase in ne strokovno. E priložnost pokazati in moda, ki razveseljuje sodelujejo samo da bi videli novo à, ki bo iz las.

Encyclopaedic hair website

Hair Exhibition capelli Hair Exhibition acconciature Hair Exhibition estetica Hair Exhibition moda-capelli Hair Exhibition salute Hair Exhibition parrucchieri

Hair Exhibition - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Exhibition, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Exhibition, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Exhibition, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Exhibition, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

15 Jul 19

Ingrandisci, guarda e scopri
la Classifica dei
TOP 100 HAIRSTYLISTS,
i Migliori Parrucchieri d'Italia
!

top hairstylists


NORD
STILEcapelli


CENTRO - SUD
STILEcapelli

15 Jul 19

GLOBElife.TV ti svela il SUCCESSO di
FEDERICO FASHION STYLE
a Milano e a Bologna

federico fashion style
15 Jul 19
Anne Veck

Collection: Mirror Maze
Ph: Magic Owen
Make-up: Coco Hirani
Make-up Assistant: Naomi Lake
Stylist: Sue Fyfe Williams

hair-collections

12 Jul 19
affari negativi

Non è un MOMENTO FACILE per gli affari, ma ...

... chi ha SMESSO o DIMINUITO di fare pubblicità ...

È ANDATO PEGGIO !!!

12 Jul 19
Hairkrone

The #MYTREASURE collection is inspired by the Z generation, recreating urban characters from different cultural backgrounds by prioritizing the image they convey through their profile on social networks.

Collection: #mytreasure
Ph: David Arnal
Make-up: Hairkrone
Stylist: Visori FashionArt

hair-collectionsEnter in Hair Exhibition