hu

Hair Exhibition
The most important exhibition about hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Exhibition


Hair Exhibition : Vásárok fodrászok a világon a legtöbb országban jelen. Olyan fontos pillanatok, amelyben a fodrászok a annak érdekében, hogy frissíteni a legújabb híreket à vágás részt kell vennie, és a stílus. Kereskedelmi mutatja a fodrászok is részt vesznek vállalatok akarja, hogy bemutassa a termékeket, és beszélni a fodrászok elmagyarázza, milyen à minőségét a produkciók. A fodrászok haj ipar versenyek è fontos, hogy első kézből tapasztalja meg a professzionális kellékeinek: curling vasalók, kiegyenesítőként, speciális kezelések, hogy képviselje az iparág új à. Még a nagykereskedők, a haj termékek rendszeresen kiállítás, a standok említett vásárokon, és gyakran kínálnak vonzó áron, sok kedvezménnyel termékeiket. A fodrászok, a kiállítások gyakran nevezik azt mutatja, és a küszöbök azt mutatják, különleges technikákat a vágás és a stílus. Az összes è a lehetőséget nem szabad kihagyni, érdekes, azoknak is, akik csak egy rajongó, a divat és a haj és a nem egy profi è. È egy esélyt, hogy a Térkép és a divat, hogy tetszik csak-hoz lát új à hogy készült haj részt.

Encyclopaedic hair website

Hair Exhibition capelli Hair Exhibition acconciature Hair Exhibition estetica Hair Exhibition moda-capelli Hair Exhibition salute Hair Exhibition parrucchieri

Hair Exhibition - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Exhibition, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Exhibition, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Exhibition, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Exhibition, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Hair Exhibition